Skip to content

Gaggia Intenza Brita

900,00 ден

Филтер произведен од Brita, наменет за моделите Accademia, Naviglio, Carezza, Viva, Gran Gaggia, New Espresso, New Baby 06, Magenta, Cadorna.

Наменет да го заштити вашиот кафемат од бигор, и да го продолжи неговиот работен циклус.