Skip to content

Puly Grind Crystals

100,00 ден

Puly Grind Crystals, прашок во кристали, наменет за чистење на вашата мелница, без да ја отварате и физички чистите.
Едноставно и евтино решение за чиста мелница и совршено мелење на зрната.