Skip to content

Eureka Mignon SINGLE DOSE

54.900,00 ден

ELR систем (исклучително ниско задржување): совршениот наклон на комората за мелење (15°), во комбинација со наменски технички решенија, обезбедува задржување блиску до нула.

Нов бункер за единечна доза со брендиран дрвен капак и ротирачко метално јазиче (45 g), дизајнирано најдобро да ги задоволи вашите уникатни моменти за кафе.

Шолја за дозирање, изработена од нерѓосувачки челик (45 g), ви помага лесно да го префрлите меленото кафе директно до вашиот портафилтер, а сето тоа додека го одржувате работниот простор.

Благодарение на вклученото Mignon Blow Up Cleaning, можете да ја подготвите следната снимка со комората за мелење секогаш чиста.

Дабова основа обликувана за чашите во каталогот, за уште поголема оптимизација на работниот простор.

Конкретната комбинација на мотор – Pure Diamond® ножеви(65 mm) гарантира висока продуктивност (2,3 – 2,8 еспресо; 2,8 – 3,3 подготовка) и широк опсег на мелење што може да се постигне.

Максимална тишина благодарение на „Тивката технологија“.

Category: