Skip to content
Sale!

Lavazza Crema e Aroma

950,00 ден

Lavazza Crema e Aroma Blue, професионална серија.

Состав 70/30 Робуста/Арабика.

7,5гр за доза еспрессо.

125 дози од 1 кг.

Category: