Skip to content

Eureka Mignon Silenzio 15BL

24.500,00 ден

Доплата за

16CR хромиран преден и горен дел – 1850 ден

17NX инокс од страни со Еурека гравирано лого – 3650 ден

Специјални бои – 1850 ден

Full Chrome – 3050 ден

Позлата, Стар Бакар – 5500 ден